Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 6 :: Oficiálna Core podpora v.6
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Rank na es4u
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 06.07.2012 20:28:04
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Ano zas som to ja z otravnou es4u ligou..Preprabam ju z kamosom a vetko uz skoro mame len mame problem z rankom..

Popis :

Dame si moje klany zvolime si klan a v detaile klanu napise rank 0

Neviete co s tym?ďakujem za každu pomoc a hatery mi to nehatujte dik
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 06.07.2012 20:49:35
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Myslím že, napište www.vasestranka.sk/cron.php a půjde to. Jinak by jste měli zkusit aby to šlo všem tak já jsem to dělal na pipni.cz: Automatické zpouštění sriptů a tam napíšete ten soubor. Mělo by to jít...
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.07.2012 00:04:26
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Hoď si na web automaticke spúštanie súboru cron.php napr. každý deň o 15:00 alebo častejšie a bude ti to automaticky prehadzovať podľa ranku v tabuľke
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.07.2012 00:09:16
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Malli napísal:
Hoď si na web automaticke spúštanie súboru cron.php napr. každý deň o 15:00 alebo častejšie a bude ti to automaticky prehadzovať podľa ranku v tabuľke


O čem mluvim...
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.07.2012 09:17:22
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Ok dakujem za pomoc..
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.07.2012 20:29:26
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Malli napísal:
Hoď si na web automaticke spúštanie súboru cron.php napr. každý deň o 15:00 alebo častejšie a bude ti to automaticky prehadzovať podľa ranku v tabuľke


Kde presne sa dá nastaviť kedy sa obnovia ranky?

Predpokladam že tu :

Zdroj stiahnutia  Code
//Změna ranku dle bodů
    $dotaz_liga1 = mysql_query("
    SELECT tcm.tabulka_liga, tabulka_id, tabulka_body, tabulka_srrt, tcu.liga_id, liga_nazev, liga_min_hraci FROM fusion_ligy_tabulka tcm
      LEFT JOIN fusion_ligy tcu ON tcm.tabulka_liga = tcu.liga_id
    ORDER BY liga_nazev ASC, tabulka_body DESC");
     if(mysql_num_rows($dotaz_liga1) != 0) {
       while($zaznam_liga1 = mysql_fetch_array($dotaz_liga1)) {
       
       if($zaznam_liga1['liga_id'] != $liga_contt) {
       $liga_contt = $zaznam_liga1['tabulka_liga'];
       $rank_pocet = 1;
       }
       
   /*$vyhry = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(zapas_id) FROM fusion_ligy_zapasy WHERE ( zapas_stav = '2' AND zapas_team1 = '".$zaznam_liga1['tabulka_id']."' ) AND ( zapas_skore1 > zapas_skore2 AND zapas_skore1 != zapas_skore2 )"),0);
   $vyhry2 = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(zapas_id) FROM fusion_ligy_zapasy WHERE ( zapas_stav = '2' AND zapas_team2 = '".$zaznam_liga1['tabulka_id']."' ) AND ( zapas_skore1 < zapas_skore2 AND zapas_skore1 != zapas_skore2 )"),0);
   
   $prohry = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(zapas_id) FROM fusion_ligy_zapasy WHERE ( zapas_stav = '2' AND zapas_team1 = '".$zaznam_liga1['tabulka_id']."' ) AND ( zapas_skore1 < zapas_skore2 AND zapas_skore1 != zapas_skore2 )"),0);
   $prohry2 = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(zapas_id) FROM fusion_ligy_zapasy WHERE ( zapas_stav = '2' AND zapas_team2 = '".$zaznam_liga1['tabulka_id']."' ) AND ( zapas_skore1 > zapas_skore2 AND zapas_skore1 != zapas_skore2 )"),0);
   
   $remizy = mysql_result(mysql_query("SELECT COUNT(zapas_id) FROM fusion_ligy_zapasy WHERE zapas_stav = '2' AND ( zapas_team1 = '".$zaznam_liga1['tabulka_id']."' OR zapas_team2 = '".$zaznam_liga1['tabulka_id']."' ) AND ( zapas_skore1 = zapas_skore2 )"),0);
, tabulka_srrt = '".($vyhry+$vyhry2)."|".($prohry+$prohry2)."|".$remizy."'*/
$rank = mysql_query("UPDATE fusion_ligy_tabulka SET tabulka_rank = '".$rank_pocet."' WHERE tabulka_id = '".$zaznam_liga1['tabulka_id']."'");
       
       if($zaznam_liga1['liga_min_hraci'] > mysql_result(mysql_query("SELECT count(*) FROM fusion_ligy_hraci WHERE hrac_clan = '".$zaznam_liga1['tabulka_id']."' AND hrac_liga = '".$zaznam_liga1['tabulka_liga']."'"), 0) && ($zaznam_liga1['tabulka_stav'] == 1)) {
       $rank = mysql_query("UPDATE fusion_ligy_tabulka SET tabulka_stav = '0' WHERE tabulka_id = '".$zaznam_liga1['tabulka_id']."' ");
       $rank = mysql_query("INSERT INTO fusion_ligy_logy (log_kdo, log_koho, log_clan, log_liga, log_co, log_kdy) VALUES('2', '0', '".$zaznam_liga1['tabulka_id']."', '".$zaznam_liga1['tabulka_liga']."', '11', '".time()."')");
       }
       
       $rank_pocet++;
       }
    }




pls, díki :)
 
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.07.2012 20:36:07
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Tady fakt ne. Musíš u webhostingu.
Upravil dňa 07.07.2012 20:36:26
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
ES4U pomoc Modifikácie a infusiony 2 30.10.2017 08:48:07
es4u instalace Modifikácie a infusiony 1 05.04.2017 11:15:15
es4u liga Modifikácie a infusiony 3 12.02.2017 10:55:57
[PREDAM] Starší systém es4u Všeobecná diskusia 11 21.09.2014 10:25:30
Pomoc header na celú šírku Vzhľady pre v.7 1 16.09.2014 19:14:05