Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 6 :: Oficiálna Core podpora v.6
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Bodovanie es4u
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 08.07.2012 19:44:05
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Áno to som o5 ja 1..Teraz by som od Vás potreboval pomoc z bodovaním lebo je tam iba +2 a -2..Nevedeli by ste mi nejak s tým pomôcť ako to to zmeniť na bodovanie podľa ranku alebo aspoň napr. na +5 a -5..

Za každú pomoc som Vám vďačný

Haterov mám ****
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 08.07.2012 22:44:10
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

ked chceš +5 -5 len v ligovom bodovom súbore zmeníš hodnoty z 2 na 5 a ak chceš podla ranku a bodov teamu tak si musíš spraviť rovnicu a to ti zadarmo určite nik nespraví 1
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
ES4U pomoc Modifikácie a infusiony 2 30.10.2017 08:48:07
es4u instalace Modifikácie a infusiony 1 05.04.2017 11:15:15
es4u liga Modifikácie a infusiony 3 12.02.2017 10:55:57
[PREDAM] Starší systém es4u Všeobecná diskusia 11 21.09.2014 10:25:30
samostatná liga a turnaj z es4u Modifikácie a infusiony 3 02.08.2012 17:08:22