Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: Chill Out zóna :: Všeobecná diskusia
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Copy obrázka do priecinka nejde ale zapis do DB ide
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 12.07.2012 16:07:41
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Caute mám taky mensi probem neviem dojst na to ze kde je chyba v zapise. Obrazok a ostatne mi zapise do DB ale nepremiestni ho do priecinku na FTP.
Vopred ďakujem za helf.

Zdroj stiahnutia  Code
if ($_POST['send']) {

if ((($_FILES["file"]["type"] == "image/gif")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/jpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/pjpeg")
|| ($_FILES["file"]["type"] == "image/png"))
&& ($_FILES["file"]["size"] < 20000000))
  {
  if ($_FILES["file"]["error"] > 0)
    {
    echo "Chyba: " . $_FILES["file"]["error"] . "<br />";
    }else
      {
      $size = getimagesize("".$_FILES["file"]['name']."");
         if ($size[0] > 800)
         {
            // Resample
            $novy = imagecreatetruecolor(800, 600);
            $stary = imagecreatefromjpeg("".$_FILES["file"]['name']."");
            imagecopyresampled($novy, $stary, 0, 0, 0, 0, 800, 600, $size[0], $size[1]);
            imagejpeg($novy, "".$_FILES["file"]['name']."");
           move_uploaded_file($novy,"".$root."img/fotogaleria/".$novy);
     
      $query = mysql_query ("INSERT INTO fotogaleria (`nadpis` ,`obrazok` ,`popis` ,`kategoria` ) VALUES ( 
      '".$_POST['nadpis']."',
      '".$novy."',
      '".$_POST['popis']."',
      '".$_POST['kategoria']."')");
      header("Location: index.php?page=fotogaleria");
      } else {
      move_uploaded_file($_FILES['file']['name'],
      "".$root."img/fotogaleria/".$_FILES["file"]['name']);
     
      $query = mysql_query ("INSERT INTO fotogaleria (`nadpis` ,`obrazok` ,`popis` ,`kategoria` ) VALUES ( 
      '".$_POST['nadpis']."',
      '".$_FILES["file"]['name']."',
      '".$_POST['popis']."',
      '".$_POST['kategoria']."')");
      header("Location: index.php?page=fotogaleria");
     
     
      }

}
     
      }
 
    }


 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 12.07.2012 19:41:56
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

máš nastavený chmod zložky na 777?
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Iphpfusion copy Vzhľady pre v.7 5 06.06.2014 20:17:41
Zapíše ale nezobrazí komentáre Panely 2 05.02.2014 00:05:56
pridanie panelu do theme php Oficiálna Core podpora v.7 5 27.12.2013 11:15:35
Pre tých ktorým nejde Tiny MCE Editor v novinkách alebo článkoch. Inštalácia a Upgrade 5 25.07.2013 19:35:34
Nejdou přidávat přílohy do fora po aktualizaci na 7.02.07 Inštalácia a Upgrade 19 10.07.2013 21:13:18