Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 7 :: Inštalácia a Upgrade
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Ako spojazdním graf.studio v php
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 16.07.2012 19:04:35
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

dobry den mam nakodovane studio v php fusion a par subory su tam len ako to spojazdnim?musim cele php fusion nahodit a potom pridat tie subory alebo ako?nechcem downloads ani nič len tie subory..lebo html subory nechcem a chcem php maly web
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 16.07.2012 19:05:23
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Jestli chceš na php fusion tak přesně jak si říkal, nahodit na web a přidat.
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 16.07.2012 19:06:56
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

ale len tie subory ktore su v php tam chcem...daju sa aj stiahnut take studia že php subory..to nieje tema..
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 16.07.2012 19:10:21
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

musim tam dat aj setup a config?že dam do ftp len index.php,portfolio.php,kontakt.php,setup.php,config.php ? lebo musim nejak mysql dat nie?
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 16.07.2012 19:11:24
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Musíš tam dát všechno.
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Zlé kódovanie (v dátume) Oficiálna Core podpora v.7 1 22.07.2016 20:14:44
Php-Fusion 9 Všeobecná diskusia 1 11.11.2015 17:04:35
Diakritika v nicku Oficiálna Core podpora v.7 2 16.05.2014 15:35:46
Pomoc, prepísať text v PSD Grafika 2 05.04.2014 20:34:18
pridanie panelu do theme php Oficiálna Core podpora v.7 5 27.12.2013 11:15:35