Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 6 :: Oficiálna Core podpora v.6
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
[HELP]Login panel
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 17.08.2012 20:03:45
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Mám prerobený login panel len neviem donho vložiť administráciu..pomohol by mi niekto?

Zdroj stiahnutia  Code
if(iMEMBER) {

$msg_count = dbcount("(message_id)", "messages", "( message_to = '".$userdata['user_id']."' ) AND ( message_read = '0' AND message_folder = '0' )");

$dotaz_friend = mysql_result(mysql_query("
SELECT count(*) FROM fusion_online ton
LEFT JOIN fusion_pratele tu ON ton.online_user = tu.pratel_skym
WHERE pratel_kdo = '".$userdata['user_id']."' AND pratel_autorizace = '0'"), 0);

$dotaz_friend2 = mysql_result(mysql_query("SELECT count(*) FROM fusion_pratele WHERE pratel_skym = '".$userdata['user_id']."' AND pratel_autorizace = '1'"), 0);

echo "
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='$theme_width' height='32' style='padding: 4px; border-bottom: 1px #333 solid;'>
<tr>
<td align='left'>";
echo "<span style='color: #fff;'><b>ID:</b> #".$userdata['user_id']."</span> <a href='".BASEDIR."profile.php?lookup=".$userdata['user_id']."'><b>Môj profil</b></a> | ";

echo "
<a href='".BASEDIR."edit_profile.php' style='color:green; font-weight: bold;'>Nastavení</a> |
<a href='".BASEDIR."messages.php'>".((vip($userdata['user_id'])==1 ? $msg_count == 50 : $msg_count == $settings['pm_inbox']) ? "<font title='Vaša schránka prijatej pošty je plná a preto Vám ďalšia pošta nemôže byť doručená.'><b>!</b></font> " : "")."<b>Pošta</b> (".($msg_count > 0 ? "<font color='red'>$msg_count</font>" : $msg_count).")</a> |
<a href='".BASEDIR."galerie.php?akce=my'><b>Galerie</b></a> |
<a href='".BASEDIR."pratele.php'>".($dotaz_friend2 > 0 ? "<font color='red' title='Niekto si Vas pridal do priatelov a caka na autorizaciu.'><b>!</b></font> " : "")."<b>Přátelé</b> (".($dotaz_friend > 0 ? "<font color='green'>".$dotaz_friend."</font>" : $dotaz_friend)."/".dbcount("(*)", "pratele", "pratel_kdo='".$userdata['user_id']."' AND pratel_autorizace='0'").")</a> | ";

//if($userdata['user_id'] == 11) {

echo "<a href='".BASEDIR."chat.php'><b>Chat</b> (<font color='green'>".dbcount("(*)","online","online_kde = '1'")."</font>)</a> | ";

//}



echo "<a href='".BASEDIR."setuser.php?logout=yes' style='color:red;'>Odhlásit</a> | ";






Ďakujem za každú pomoc :)
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 18.08.2012 16:50:59
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Podmienka ktorá zistí či máš práva . A pridelí link podľa aid čísla.

Zdroj stiahnutia  Code
if (iADMIN && (iUSER_RIGHTS != "" || iUSER_RIGHTS != "C")) {
      echo THEME_BULLET." <a href='".ADMIN."index.php".$aidlink."' class='side'>".$locale['global_123']."</a><br />\n";
   }




Pridať to však musíš do podmineky if(iMEMEBER) aby sa ti to zobrazilo ked si prihlásený.

V prípade že to vkladáš do theme musíš si zadefinovať aj premenné.Pri začiatku renderovaní stránky.

Zdroj stiahnutia  Code
function render_page($license = false) {
global $settings, $main_style, $locale, $mysql_queries_time, $userdata,$avatar,$aidlink;




Verím že som pomohol.
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 18.08.2012 17:22:41
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Pomohol pomohol len neviem kde mám zakomponovať to renderovanie 1
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 18.08.2012 22:05:00
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Zdroj stiahnutia  Code
if(iMEMBER) {

$msg_count = dbcount("(message_id)", "messages", "( message_to = '".$userdata['user_id']."' ) AND ( message_read = '0' AND message_folder = '0' )");

$dotaz_friend = mysql_result(mysql_query("
SELECT count(*) FROM fusion_online ton
LEFT JOIN fusion_pratele tu ON ton.online_user = tu.pratel_skym
WHERE pratel_kdo = '".$userdata['user_id']."' AND pratel_autorizace = '0'"), 0);

$dotaz_friend2 = mysql_result(mysql_query("SELECT count(*) FROM fusion_pratele WHERE pratel_skym = '".$userdata['user_id']."' AND pratel_autorizace = '1'"), 0);

echo "
<table cellpadding='0' cellspacing='0' width='$theme_width' height='32' style='padding: 4px; border-bottom: 1px #333 solid;'>
<tr>
<td align='left'>";
echo "<span style='color: #fff;'><b>ID:</b> #".$userdata['user_id']."</span> <a href='".BASEDIR."profile.php?lookup=".$userdata['user_id']."'><b>Môj profil</b></a> | ";

echo "
<a href='".BASEDIR."edit_profile.php' style='color:green; font-weight: bold;'>Nastavení</a> |
<a href='".BASEDIR."messages.php'>".((vip($userdata['user_id'])==1 ? $msg_count == 50 : $msg_count == $settings['pm_inbox']) ? "<font title='Vaša schránka prijatej pošty je plná a preto Vám ďalšia pošta nemôže byť doručená.'><b>!</b></font> " : "")."<b>Pošta</b> (".($msg_count > 0 ? "<font color='red'>$msg_count</font>" : $msg_count).")</a> |
<a href='".BASEDIR."galerie.php?akce=my'><b>Galerie</b></a> |
<a href='".BASEDIR."pratele.php'>".($dotaz_friend2 > 0 ? "<font color='red' title='Niekto si Vas pridal do priatelov a caka na autorizaciu.'><b>!</b></font> " : "")."<b>Přátelé</b> (".($dotaz_friend > 0 ? "<font color='green'>".$dotaz_friend."</font>" : $dotaz_friend)."/".dbcount("(*)", "pratele", "pratel_kdo='".$userdata['user_id']."' AND pratel_autorizace='0'").")</a> | ";

//if($userdata['user_id'] == 11) {

echo "<a href='".BASEDIR."chat.php'><b>Chat</b> (<font color='green'>".dbcount("(*)","online","online_kde = '1'")."</font>)</a> | ";

//}

/*  tu by som to vložil */

if (iADMIN && (iUSER_RIGHTS != "" || iUSER_RIGHTS != "C")) {
      echo THEME_BULLET." <a href='".ADMIN."index.php".$aidlink."' class='side'>".$locale['global_123']."</a><br />\n";
   }

/*  koniec vkladania   */


echo "<a href='".BASEDIR."setuser.php?logout=yes' style='color:red;'>Odhlásit</a> | ";






Ak si mal na mysli tú render page tak to je v theme.php a pokial to máš v paneli tak to nepotrebuješ robiť
Upravil dňa 18.08.2012 22:08:21
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.08.2012 11:49:47
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Vložil som to tak ako si povedal.Lenže to urobí toto :

img.egamer.cz/uploads/904aurobitototo.png

FUll veľkosť : http://img.egamer...tototo.png
Upravil dňa 19.08.2012 11:50:17
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.08.2012 13:40:13
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

chýba ti tam obrázok pre theme bullet či ? možno nie ja som z toho blbý ale... 19
 
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 20.08.2012 12:18:15
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Chcelo by to nejak odstrániť z toho 1 ... len neviem ako 19
 
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 20.08.2012 13:28:26
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Zdroj stiahnutia  Code
<tr>
 <td align='left'>";
 echo "<span style='color: #fff;'><b>ID:</b> #".$userdata['user_id']."</span> <a href='".BASEDIR."profile.php?lookup=".$userdata['user_id']."'><b>Môj profil</b></a> | ";

 echo "
 <a href='".BASEDIR."edit_profile.php' style='color:green; font-weight: bold;'>Nastavení</a> |
 <a href='".BASEDIR."messages.php'>".((vip($userdata['user_id'])==1 ? $msg_count == 50 : $msg_count == $settings['pm_inbox']) ? "<font title='Vaša schránka prijatej pošty je plná a preto Vám ďalšia pošta nemôže byť doručená.'><b>!</b></font> " : "")."<b>Pošta</b> (".($msg_count > 0 ? "<font color='red'>$msg_count</font>" : $msg_count).")</a> |
 <a href='".BASEDIR."galerie.php?akce=my'><b>Galerie</b></a> |
 <a href='".BASEDIR."pratele.php'>".($dotaz_friend2 > 0 ? "<font color='red' title='Niekto si Vas pridal do priatelov a caka na autorizaciu.'><b>!</b></font> " : "")."<b>Přátelé</b> (".($dotaz_friend > 0 ? "<font color='green'>".$dotaz_friend."</font>" : $dotaz_friend)."/".dbcount("(*)", "pratele", "pratel_kdo='".$userdata['user_id']."' AND pratel_autorizace='0'").")</a> | ";

 //if($userdata['user_id'] == 11) {

 echo "<a href='".BASEDIR."chat.php'><b>Chat</b> (<font color='green'>".dbcount("(*)","online","online_kde = '1'")."</font>)</a> | ";

 //}

 /*  tu by som to vložil */

 /*  koniec vkladania   */


 echo "<a href='".BASEDIR."setuser.php?logout=yes' style='color:red;'>Odhlásit</a> | ";




skús ja neviem vôbec php len trošku logicky na to idem možno :D
 
#9 Vytlačiť príspevok
Pridané 21.08.2012 05:15:58
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

vkladaj to tam takto:
Zdroj stiahnutia  Code
if (iADMIN && (iUSER_RIGHTS != "" || iUSER_RIGHTS != "C")) {
      echo " <a href='".ADMIN."index.php".$aidlink."' class='side'>".$locale['global_123']."</a><br />\n";
   }


 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Hľadám tento panel Modifikácie a infusiony 4 15.04.2015 19:06:37
Language panel Panely 2 02.03.2014 11:32:43
Zle uložený stredný panel Oficiálna Core podpora v.7 5 22.03.2013 19:28:53
help so nb Všeobecná diskusia 1 30.01.2013 23:09:51
VIp učet help Oficiálna Core podpora v.6 5 24.11.2012 21:50:48