Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: Ostatné :: SEO optimalizácia
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Friendly linky
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 06.03.2013 20:03:13
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Ahojte, potrebujem pomôcť neviem či sa to da v PHP FUSION takže začnem tak že potrebujem zmeniť napríklad http://url/maintenance.php na http://url/maintenance/ ... potrebujem aj na konci tú / keď to dám v .htaccess tak mi neukazue obrázky pred sa to nejako musí zmeniť..

za všetky rady velmi pekne dakujem.

S pozdravom Axwell
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 06.03.2013 21:06:21
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

základ sa robí v htaccess, a to že ti to neukazuje obrázky to je len preto, že si to nerobil komplexne, (chce to aj úpravy v skriptoch) myslím že na českej podpore je návod na SEO, skús sa pozrieť a naštuduj si to ak to tam ešte majú
Upravil dňa 06.03.2013 21:07:09
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.03.2013 05:15:38
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

No ja to proste neviem nájsť a čo mám zmeniť v JS ?
Upravil dňa 07.03.2013 14:15:56
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.03.2013 14:18:07
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

tak rovno ti píšem, že ja sa v tom nevyznám, neviem aký JS máš na mysli

ale na tej českej podpore to je, ja som to našiel, a podľa obsahu vidím, že je toho tam viac než len vytvorenie súboru htaccess s príslušnými príkazmi ale žiadny JS tam nevidím a na tento účel sa ani JS nepoužíva

pozri toto
...
Upravil dňa 07.03.2013 14:20:22
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.03.2013 14:27:39
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Ale ja si viem zmeniť linkovanie bože ale chápeš že ja to chcem takto http://url/maintenance/ aby na konci bolo ešte toto / ale keď to dám v .htaccess tak mi neukazuje obrázky v maintenance
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.03.2013 16:33:43
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Ja mám tiež podobný problém. Priíklad
Ked to dám takto - RewriteRule ^novinky$ archiv.php [N] - tak link funguje
www.domain.sk/novinky

Ale keď to chcem dať takto - RewriteRule ^novinky/$ archiv.php [N] - tak link www.domain.sk/novinky/ funguje ale stránka sa načíta bez style.css čiže bez tried.

Chcem sa spýtať či je možné použiť lomítko / aj bez toho aby som musel premiestnovať priečinky / upravovať systém. Pretože keby som dal archiv.php do priečinku root/novinky/archiv.php

tak tento kod by fungoval dobre:
RewriteRule ^novinky/$ novinky/archiv.php [N]

 
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.03.2013 17:17:32
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Axwell napísal:
Ale ja si viem zmeniť linkovanie bože ale chápeš že ja to chcem takto http://url/maintenance/ aby na konci bolo ešte toto / ale keď to dám v .htaccess tak mi neukazuje obrázky v maintenance


nie nechápem, písal som ti, že sa v tom nevyznám, odporučil som ti len ten návod, ak ti to nepomôže tak ľutujem
 
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.03.2013 23:47:57
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Rr
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Linky SEO optimalizácia 5 30.06.2012 00:33:51
Živé linky SEO optimalizácia 2 06.04.2012 19:15:07
SEO linky SEO optimalizácia 16 08.03.2012 18:39:33
seo - linky Oficiálna Core podpora v.7 1 20.07.2011 19:51:02
Friendly linky? SEO optimalizácia 18 16.03.2011 17:58:42