Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: Chill Out zóna :: Všeobecná diskusia
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Ako na page=id pomocou PHP/MySQL
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 17.06.2013 12:49:40
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Ahojte,
potreboval by som poradiť ako vytvoriť to, že budem mať stránku preberanú s MySQL, jednoduchá vec ale google mi nedokázal poradiť.

takže v db tabuľky pod id 1,2,3, a pod.. v tabuľkách sa nachádzajú ďalšie info, názov, obsah a pod...
ja potrebujem aby keď si kliknem na nieco.sk/stranka=1 tak sa mi zobrazí obsah tabuliek 1, potom id 2 a pod...

ako na to?
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 17.06.2013 13:51:22
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Zdroj stiahnutia  GeSHi: PHP
  1.  
  2. <?php
  3.  
  4. /** MySQL connect **/
  5.  
  6. if(isset($_GET["stranka"])){
  7. $query = mysql_query("SELECT `page_id` FROM `db_pages` WHERE `page_id` = ".(int)$_GET["stranka"]);
  8. if(!mysql_num_rows($query)){
  9. echo "Page doesn't exist.";
  10. }else{
  11. while($row = mysql_fetch_assoc($query)){
  12. echo $row["page_id"];
  13. }
  14. }
  15. }else{
  16. /** Default page **/
  17. }
  18. ?>
  19.  
Vygenerované za 0.013 sekúnd, používate GeSHi 1.0.7.20
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 17.06.2013 14:46:39
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

vyzerá to dobre ale nerobí to nič, mám pocit že sa mi to nechce napojiť k db, kód v stránke strana.php vyzerá takto:


Zdroj stiahnutia  Code
<?php
 
      $con = mysql_connect("localhost", "dbuser", "pass");
  $db = mysql_select_db("dbname", $con);
     $query = mysql_query($db,$con);
/** MySQL connect **/
 
if(isset($_GET["strana"])){
    $query = mysql_query("SELECT `id` FROM `clanky` WHERE `id` = ".(int)$_GET["strana"]);
    if(!mysql_num_rows($query)){
        echo "Page doesn't exist.";
    }else{
        while($row = mysql_fetch_assoc($query)){
            echo $row["id"];
        }
    }
}else{
    /** Default page **/ echo"aaaaaaaaaaaaaaaa ";
}
?>




keď si kliknem nieco.sk/strana.php vypíše sa mi len default echo, to isté sa mi stane keď si dám nieco.sk/strana.php?=1
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 17.06.2013 15:40:12
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

zadej strana.php?strana=1
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 17.06.2013 16:14:58
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Antik napísal:
zadej strana.php?strana=1


omg však jasné... lama som , dik 1
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Php-Fusion 9 Všeobecná diskusia 1 11.11.2015 17:04:35
Pomoc header na celú šírku Vzhľady pre v.7 1 16.09.2014 19:14:05
Webdesign s RS na predaj Všeobecná diskusia 1 02.07.2014 00:14:38
pridanie panelu do theme php Oficiálna Core podpora v.7 5 27.12.2013 11:15:35
Chyba na webe Oficiálna Core podpora v.7 2 01.10.2013 21:09:06