Ahojte potrebujem poradiť, z oficialnej slovenskej podpory som si stiahol unban v2, unban formulár, kde sa žiada o unban na určité hry.A keď som si pridal panel cez administráciu>Systém>Panely tak to išlo všetko ok.Ale ak som si ten panel pridal cez themes/mojdesign/theme.php pridal som si ho takto:
Code
<<td width='400px'>\n";
include INFUSIONS."unban_panel/unban_panel.php";
echo "</td>\n</tr>\n</table>\n";
Tak síce sa mi tam zobrazuje ten panel ale nezobrazujú sa užívatelia ktorý dali žiadosť o unban ani nič.A píše tam táto chyba:
Code
Table 'sampp.unban' doesn't exist
A keď som si otvoril výpis chýb tak tam mi písala takáto chyba:
Code
Nahlédnout do souboru infusions/unban_panel/unban_panel.php
Detaily
Chyba: Undefined variable: db_prefix Řádek: 17
Soubor: infusions/unban_panel/unban_panel.php Na stránce: /news.php
Uživatel-oprávnění: 103 IP: 213.151.236.165
Datum: December 26 2013 17:25:12 Status:
<<td width='400px'>\n";
include INFUSIONS."unban_panel/unban_panel.php";
echo "</td>\n</tr>\n</table>\n";
Druhá chyba
Code
Table 'sampp.unban' doesn't exist
Znamená to že v databáze sa nenachádza tabuľka s názvom unban.
Tretia chyba
Code
$sql = dbquery("SELECT * FROM ".$db_prefix."unban LIMIT 5"); while ($data=dbarray($sql)) { ....
$db_prefix = "sampp."; // To je tá chyba sampp.unban
While sa používa na výpis dát v cykle s MySQL. Ak daná tabuľka neexistuje tak táto funkcia nemá odkiaľ ťahať a vypisovať údaje preto ti to nefunguje a vypisuje chybu. Table sampp.unban does ....
Upravil dňa 27.12.2013 10:08:40
Tak ako to mám zapísať aby mi to išlo normálne a nemuselo tahať z db.Lebo keď dám administrácia>systém>panely a pridám panel unban, a povolím ten panel tak ten panel ide normálne.Len do theme.php ako ho zapísať?
No pokiaľ viem unban musíš mať prepojený s DB manuálne unbany pridávať hádam nechceš musel si zle modifikáciu nainštalovať asi. Ak sa mýlim tak ma opravte s fusionom nepracujem už vôbec
Normálne som nainštaloval modifikáciu, a do modifikácii som si skopíroval aj unban-panel zložku kde bolo unban-panel.php potom som naištaloval všetko kompletne do adminstrácie panelov som si ten panel povoliť a išiel pekne aj keď pridal niekto žiadosť o unban tak ju tam pridalo aj všetko išlo.Len ako to pridať do theme.php aby to bolo tak ako kebyže to pridám cez administráciu panelov.