Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 7 :: Oficiálna Core podpora v.7
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Programovanie pomoc
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 18.08.2014 10:54:24
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Dobrý den

Potreboval by som pomoc naprogramovať formulár - kde sa bude písať napríklad: Meno , Priezvisko a PSČ , ale zaroven budem mat druhý formulár kde bude tak isto Meno , Priezvisko a PSČ , ale ja už tie údaje do neho písať nebudem automaticky ich to tam samé vloží s toho prvého formulára.

Príklad:
1.Formular - do prvého formulára vyplním údaje a do formulárov 2,3,4 - mi údaje nápise automaticky podla formulára 1.
2.Formular - údaje sa doplnia automaticky
3.Formular - údaje sa doplnia automaticky
4.Formular - údaje sa doplnia automaticky

Ponukam aj finančnú domenu
Ďakujem s pozdravom Miloš.
Upravil dňa 18.08.2014 12:28:00
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 18.08.2014 13:32:15
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Čau,

hádam ti to pomôže, je to jednoduchý HTML a jQuery kód, takže by si si mal vedieť aj sám vytvoriť podobný form:

HTML:
Zdroj stiahnutia  GeSHi: HTML
  1.  
  2. Meno FORM 1: <br />
  3. <input name='meno_1' id='meno_1' /><br /><br />
  4.  
  5. Meno FORM 2: <br />
  6. <input name='meno_2' id='meno_2' /><br /><br />
  7.  
  8. Meno FORM 3: <br />
  9. <input name='meno_3' id='meno_3' />
  10.  
Vygenerované za 0.008 sekúnd, používate GeSHi 1.0.7.20


Zdroj stiahnutia  GeSHi: Javascript
  1.  
  2. $('#meno_1').keyup(function() {
  3. $('#meno_2, #meno_3').val($(this).val());
  4. });
  5.  
Vygenerované za 0.001 sekúnd, používate GeSHi 1.0.7.20


Demo:

Upravil dňa 18.08.2014 13:32:50
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 18.08.2014 15:07:53
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Mno presne niečo take potrebujem , len potrebujem aby tie ostatné formulare nebolo vydno aby sa vyplnovali niekde v pozadi na servery . Aby sa vyplnoval len jeden formular ONline.
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 18.08.2014 15:19:40
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

k0c1 napísal:
Mno presne niečo take potrebujem , len potrebujem aby tie ostatné formulare nebolo vydno aby sa vyplnovali niekde v pozadi na servery . Aby sa vyplnoval len jeden formular ONline.


To je na čo dobré?

Stačí nastaviť css na skytý div


Upravil dňa 18.08.2014 15:21:35
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 18.08.2014 17:02:59
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

A ešte prosim ta jak by som s tých formularov dostal vygenerovany PFD súbor , potreboval by som ho zo všetkých ak by sa to dalo ze mi vygeneruje 5 pfd súborov.


Tak bude to formular na zalozenie napr . SRO a nech to uživaelo neobtazuje kedze na servery sa to bude zapisovať do viacero formulárov.

ďakujem ti 1
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 18.08.2014 17:10:01
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Prečitaj si PM denis , dakujem ti .
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
ES4U pomoc Modifikácie a infusiony 2 30.10.2017 08:48:07
Pomoc header na celú šírku Vzhľady pre v.7 1 16.09.2014 19:14:05
Pomoc, prepísať text v PSD Grafika 2 05.04.2014 20:34:18
Pomoc s Javascriptom Všeobecná diskusia 3 31.01.2014 17:14:30
TYPO3 Pomoc Všeobecná diskusia 1 09.12.2013 13:28:33