Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 7 :: Oficiálna Core podpora v.7
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Presun webu
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.12.2009 16:35:25
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Zdravim, mohl by mi nekdo popsat jak mam presunout web na novy hosting?

FTP uz jsem presunul, mysql jsem uz taky nahral, ale co mam udelat tedka?Clap
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.12.2009 18:44:36
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

z akeho hostingu na aky?
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.12.2009 20:23:00
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

dobrý už se mi to nějak povedlo 1 muzete lock
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 11.12.2010 14:10:43
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Tak potom porad aj mne ako to presunut 1
potrebujem to presunut z xf.cz (http://www.webzdarma.cz) na ic.cz (http://www.ic.cz/)
Mohol by mi tu niekto spisat nejaky postup?
Jedine co som spravil bolo, ze som cele ftp z toho povodneho stiahol do kompu a nahral na to nove ftp ale nejak to nefungovalo, som web lama tak prosim o polopaticke vysvetlenie. dakujem
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 11.12.2010 14:20:31
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

meddo13 napísal:
Tak potom porad aj mne ako to presunut 1
potrebujem to presunut z xf.cz (http://www.webzdarma.cz) na ic.cz (http://www.ic.cz/)
Mohol by mi tu niekto spisat nejaky postup?
Jedine co som spravil bolo, ze som cele ftp z toho povodneho stiahol do kompu a nahral na to nove ftp ale nejak to nefungovalo, som web lama tak prosim o polopaticke vysvetlenie. dakujem
musis aj mysql databazu
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 11.12.2010 14:41:13
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

mohol by si to prosim vysvetli tak ako keby si to vysvetloval tvojmu dedovi? lebo stym co si napisal fakt neviem co mam podniknut diky. Prosim fakt polopaticky som uplny zaicatocnik.
 
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 11.12.2010 15:00:52
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

proste chod do administracie tam najdi zaloha databazy alebo nieco take je to db_backup.php keby si nevedel a vsetko oznac a klikni na zalohuj potom chod na novy web a tam chod zasa do administracie a tam by si mal mat ze nahrat zalohu tak tam nahrajes tu zalohu co si predchvylkou zalohoval 19
 
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 11.12.2010 17:05:15
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

neajk mi to nejde takze robil som toto:

1. skopiloroval som do kompu z stareho FTP svetky subory
2. nahral som ich na nove FTP
3. siel som do PHP administracie na stary www.webzdarma.cz (https://www.webzdarma.cz/mysql/index.php) kde som vbehol do aktualnej mysql databazy a exportol to do nake spakovaneho suboru .
4. vbehol som na novy www.ic.cz do php adminu (http://mysql.ic.cz/phpmyadmin/) zmazol ten bordel co tam bol z neuspenych pokusov a dal importovat subor ktory som exportol.
Upravil dňa 11.12.2010 17:42:36
 
#9 Vytlačiť príspevok
Pridané 11.12.2010 17:28:21
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

a mas v config.php dobre zapisane udaje na mysql?
 
#10 Vytlačiť príspevok
Pridané 11.12.2010 17:31:12
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

tam som nic nemenil 1 tak asi nie, ako vravim nevyznam sa v tom a robim to prvykrat, idem tam pozret a nieco intuitivne pomenit, za kazdu radu budem vzdacny
Upravil dňa 11.12.2010 17:40:07
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Cena webu. Všeobecná diskusia 2 14.12.2013 13:56:59
[TuT] Špatná diakritika webu (UTF-8) Všeobecná diskusia 11 28.06.2013 15:33:36
Prenos webu na inú doménu Domaining 4 22.06.2013 09:26:26
Spojazdnenie webu Oficiálna Core podpora v.7 1 17.05.2013 16:32:21
Odstranění viru z webu (odměna) Oficiálna Core podpora v.7 1 06.11.2012 20:43:01