Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: Ostatné :: SEO optimalizácia
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Friendly linky?
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 24.02.2010 19:48:30
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

caute, prosim vas ma tu niekto hotove htaccess subory ktore spravia z linku napr: nieco.php?id=4 na /nazov_dacoho.html ??

prosim
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 24.02.2010 20:03:38
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

ty by sa zišlo aj mne
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 24.02.2010 23:22:10
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

musiš mit povolený mod rewrite na hostingu...

stahuj :
Zdroj stiahnutia  Code
www.bav-se.net/rewrite.zip


 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 24.02.2010 23:27:47
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Nemas nahodou navod lebo vacsinu z tych suborov co tam su na replace mam editovanu takze replace pre mna nepripada v uvahu. PLS
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 24.02.2010 23:33:21
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

No tak tady mate jenom .htaccess soubor když ho otevrete a mužete si ho upravovat
Následující znaky znamenají:
v souboru mate znaky dole vysvetlivky...


^(.*) - název něčeho třeba novinek
([0-9]*) - ID něčeho třeba ID novinky

pak si to trošku edituj jak chceš a piš co chceš :)

Download :
Zdroj stiahnutia  Code
www.bav-se.net/ht.rar


 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 24.02.2010 23:38:49
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

toto nahram , replacnem, povolim revrite module v administracii hostu a pojde to? :-D sry za blbe otazky ale raz som to podobne robil a nejako nefachalo 19
Upravil dňa 24.02.2010 23:39:49
 
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 24.02.2010 23:42:48
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

MiChAeLo napísal:
toto nahram , replacnem, povolim revrite module v administracii hostu a pojde to? :-D sry za blbe otazky ale raz som to podobne robil a nejako nefachalo :-D



no stahni si ten soubor, a musiš si tam doplnit dalsi veci tedka tam maš ty zakladni že např

místo tvujweb.sk/news.php budeš mit tvujweb.sk/novinky
tvujweb.sk/clanky
tvujweb.sk/stahovani atd.... a ted tam maš např
tvujweb.sk/novinky/id_11/ tak si to třeba prepiš na novinky/a tady hnedka nazev novinky atd... 1 to vyzkoušej...
 
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 25.02.2010 00:00:28
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

no ok, moc tomu az tak nechapem ale dufam ze pochopim, zajtra sa s tym pohram 1
 
#9 Vytlačiť príspevok
Pridané 25.02.2010 06:29:18
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

guetta, diky moc, mne to funguje
http://radio.g-status.net/spustenie_radia-citat-1
Upravil dňa 25.02.2010 06:54:20
 
#10 Vytlačiť príspevok
Pridané 13.03.2011 14:04:32
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Zdravim. Nerad otvaram staru temu ale je to lepsie ako robit zbytocne temu novu 5

Nema niekto tie RARka?

Chcem si spravit otkazy aby som nemal:

http://erahier.sk/news.php?readmore=42


ale chcem mat:

http://erahier.sk/novinky=HomeFront_-_launch trailer


ÉraHier, Era, Gaming, Hry, Herny portal, Games, Steam.
Upravil dňa 23.03.2011 03:55:52
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Friendly linky SEO optimalizácia 8 07.03.2013 23:47:57
Linky SEO optimalizácia 5 30.06.2012 00:33:51
Živé linky SEO optimalizácia 2 06.04.2012 19:15:07
SEO linky SEO optimalizácia 16 08.03.2012 18:39:33
seo - linky Oficiálna Core podpora v.7 1 20.07.2011 19:51:02