Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 7 :: Modifikácie a infusiony
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
odkazy v accordion_navigation_panel
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.05.2009 21:39:17
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

tu pomoze asi iba Thomas, Pomozete mi prosim vas co mam dat miesto URL odkazu aby bolo to manu take ako tu ? chcem spravit Hlavne menu a pod menu jak je to tu ale neviem co napisat do URL odkazu prosim mozete sa niekdo na to pozret ? --- nefunguje a ine nepoznam 19 Proste mi sem prosim napiste urcite jak bi som to nazval commandy ? pripony ? predpony nevim .
A nech sa vysuva.

Dakujem
Upravil iphpfusion.sk dňa 01.05.2009 22:09:23
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.05.2009 21:56:18
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

no neviem ale mne sa vobec nepaci to vysuvacie menu. ani neviem kde co je podla tych blbych nazvov co dali. fakt hruza. ako ano niekedy sa hodi stiazned ked to mas velke mne by sa hodilo na 2 abo 3 veci ale nie na vsetko.-05-
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.05.2009 22:00:57
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

No mne sa paci neni to take natlacene . akurat neviem co mam dat do url aby sa vytvorila hlavna skupina a potom este 1 a to je podskupina ak to niekdo vie poradte ale Admin php-fusionu to bude vediet na 100 % pockame si na jeho odpoved 1
 
iphpfusion.sk
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.05.2009 22:09:03
Administrátor


Príspevkov: 185
Založený: 28.03.09

V administrácii >>> Administrácia systému >>> Odkazy v menu:
Názov odkazu daj názov kategórie ktorú tam chceš mať napr. Komunita

URL odkazu daj: --- (3 pomlcky)

a nepiste mi tu ze vam to nefunguje, lebo to funguje na 100%.
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.05.2009 22:11:01
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

tak co ja viem je toto napr:
Zdroj stiahnutia  Code

?>

<div class="sidebarmenu">
<ul id="sidebarmenu1">
<li><a href="#">Odkaz 1</a></li>
<li><a href="#">Odkaz 2</a></li>
<li><a href="#">Menu 1</a>
  <ul>
  <li><a href="#">Pod menu 1.1</a></li>
  <li><a href="#">Pod menu 1.2</a></li>
  </ul>
</li>
<li><a href="#">Odkaz 3</a></li>

<li><a href="#">Menu 2</a>
  <ul>
  <li><a href="#">Pod menu 2.1</a></li>
  <li><a href="#">Menu 2.1</a>
    <ul>
    <li><a href="#">Pod menu 2.1.1</a></li>
    <li><a href="#">Pod menu 2.1.2</a></li>
    <li><a href="#">Pod menu 2.1.3</a></li>
    <li><a href="#">Pod menu 2.1.4</a></li>
    </ul>
  </li>
</ul>
</li>
<li><a href="#">Item 4</a></li>
</ul>
</div>




<style type="text/css">

.sidebarmenu ul{
margin: 0;
padding: 0;
list-style-type: none;
font: bold 13px Verdana;
width: 180px; /* Main Menu Item widths */
border-bottom: 1px solid #ccc;
}
 
.sidebarmenu ul li{
position: relative;
}

/* Top level menu links style */
.sidebarmenu ul li a{
display: block;
overflow: auto; /*force hasLayout in IE7 */
color: white;
text-decoration: none;
padding: 6px;
border-bottom: 1px solid #778;
border-right: 1px solid #778;
}

.sidebarmenu ul li a:link, .sidebarmenu ul li a:visited, .sidebarmenu ul li a:active{
background-color: #012D58; /*background of tabs (default state)*/
}

.sidebarmenu ul li a:visited{
color: white;
}

.sidebarmenu ul li a:hover{
background-color: black;
}

/*Sub level menu items */
.sidebarmenu ul li ul{
position: absolute;
width: 170px; /*Sub Menu Items width */
top: 0;
visibility: hidden;
}

.sidebarmenu a.subfolderstyle{
background: url(http://imghost.sk/files/fc8q2lx35hhuu09ln8c3.gif) no-repeat 97% 50%;
}

 
/* Holly Hack for IE \*/
* html .sidebarmenu ul li { float: left; height: 1%; }
* html .sidebarmenu ul li a { height: 1%; }
/* End */

</style>

<script type="text/javascript">

var menuids=["sidebarmenu1"] //Enter id(s) of each Side Bar Menu's main UL, separated by commas

function initsidebarmenu(){
for (var i=0; i<menuids.length; i++){
  var ultags=document.getElementById(menuids[i]).getElementsByTagName("ul")
    for (var t=0; t<ultags.length; t++){
    ultags[t].parentNode.getElementsByTagName("a")[0].className+=" subfolderstyle"
  if (ultags[t].parentNode.parentNode.id==menuids[i]) //if this is a first level submenu
   ultags[t].style.left=ultags[t].parentNode.offsetWidth+"px" //dynamically position first level submenus to be width of main menu item
  else //else if this is a sub level submenu (ul)
    ultags[t].style.left=ultags[t-1].getElementsByTagName("a")[0].offsetWidth+"px" //position menu to the right of menu item that activated it
    ultags[t].parentNode.onmouseover=function(){
    this.getElementsByTagName("ul")[0].style.display="block"
    }
    ultags[t].parentNode.onmouseout=function(){
    this.getElementsByTagName("ul")[0].style.display="none"
    }
    }
  for (var t=ultags.length-1; t>-1; t--){ //loop through all sub menus again, and use "display:none" to hide menus (to prevent possible page scrollbars
  ultags[t].style.visibility="visible"
  ultags[t].style.display="none"
  }
  }
}

if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", initsidebarmenu, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", initsidebarmenu)

</script>
<?






skus si to dat do panelu vsetko vymaz a hod tam len ten kod ani openside tam nedavaj.
Upravil dňa 01.05.2009 22:14:18
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.05.2009 22:12:07
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

tomas ale ono to fakt nefunguje. ked das --- nebudes mat vysuvanie ale len podnadpis ako mam ja. -03-
 
iphpfusion.sk
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.05.2009 22:14:48
Administrátor


Príspevkov: 185
Založený: 28.03.09

Ked nemas vytvorene odkazy tak je jasne ze sa ti to nebude vysuvat.
 
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.05.2009 22:16:55
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

hmmm kusok mi to rozpis. alebo mi posli postou screen administracie ako to mate vy lebo nechapem ako to mam spravit. dik.
 
iphpfusion.sk
#9 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.05.2009 22:26:23
Administrátor


Príspevkov: 185
Založený: 28.03.09

Tu je screen
iphpfusion.sk priložený nasledujúci obrázok:


[51.58Kb]
 
#10 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.05.2009 22:33:16
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

sak tak to mam aj ja a nejdeee. FNUQ-04-
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Zlé kódovanie (v dátume) Oficiálna Core podpora v.7 1 22.07.2016 20:14:44
Diakritika v nicku Oficiálna Core podpora v.7 2 16.05.2014 15:35:46
Pomoc, prepísať text v PSD Grafika 2 05.04.2014 20:34:18
Pre tých ktorým nejde Tiny MCE Editor v novinkách alebo článkoch. Inštalácia a Upgrade 5 25.07.2013 19:35:34
eXtreme-Fusion V Všeobecná diskusia 5 08.07.2013 20:11:56