Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 6 :: Oficiálna Core podpora v.6
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
farba odkazu v menu
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.06.2009 17:20:59
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

echo "<a href='".BASEDIR."http://www.xxxxxxxxxx.sk/photogallery.php?album_id=11' class='side'>GALERIA!</a><br>";


ako mam spraviť aby farba nazvu galerie bola napr. červena?
ked to zmenim, neukazuje mi to celý panel
Upravil dňa 20.06.2009 11:48:11
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.06.2009 17:32:22
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

echo "<a href='".BASEDIR."http://www.xxxxxxxxxx.sk/photogallery.php?album_id=11' style="color: red;">HHH</a><br>";


Ale nwm ci je to ok :-D
Upravil dňa 19.06.2009 17:32:46
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.06.2009 17:34:43
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

TRULY napísal:
echo "<a href='".BASEDIR."http://www.xxxxxxxxxx.sk/photogallery.php?album_id=11' class='side'>GALERIA!</a><br>";


ako mam spraviť aby farba nazvu galerie bola napr. červena?
ked to zmenim, neukazuje mi to celý panel



echo "<a href='".BASEDIR."http://www.xxxxxxxxxx.sk/photogallery.php?album_id=11' class='side'><span style='color:red'>GALERIA!</span></a><br>";

Toto ide na 100%
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.06.2009 19:06:24
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

a este daco ked davas basedir nedavaj http atd staci ak das to photogallery.php atd atd...
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.06.2009 23:46:34
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

dikes, Nemo to tvoje funguje, FUnreal to tvoje nejde -40-
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 19.06.2009 23:50:01
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

už len jeden detail, netmavne to po prejdeni myši

class='side'> nefunguje
 
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 20.06.2009 00:13:35
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

ani nebude lebo tammas zadanu pevnu farbu.
 
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 20.06.2009 08:51:12
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Toto není ešte vyriešené?Sorry,moja chyba.
Ale keď napišeš
dikes, Nemo to tvoje funguje, FUnreal to tvoje nejde
tak neviem neviem...
Upravil dňa 20.06.2009 11:49:13
 
#9 Vytlačiť príspevok
Pridané 20.06.2009 14:47:52
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

jj ale napísal si, že to nemôže íssť lebo farba je pevne daná, nedá sa to spraviť nejako ináč?
 
#10 Vytlačiť príspevok
Pridané 20.06.2009 14:56:15
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

ten script najdem v theme.php alebo styles.css alebo niekde inde???...lebo v tych dvoch som hladal ale nejak nemozem najst nieco podobne ako je tu hore napisane
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Zlé kódovanie (v dátume) Oficiálna Core podpora v.7 1 22.07.2016 20:14:44
Diakritika v nicku Oficiálna Core podpora v.7 2 16.05.2014 15:35:46
Pomoc, prepísať text v PSD Grafika 2 05.04.2014 20:34:18
Pre tých ktorým nejde Tiny MCE Editor v novinkách alebo článkoch. Inštalácia a Upgrade 5 25.07.2013 19:35:34
eXtreme-Fusion V Všeobecná diskusia 5 08.07.2013 20:11:56