Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: Ostatné :: SEO optimalizácia
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
<h1> nadpis
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 30.01.2011 16:13:37
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

caute robim seo ptimalizaciu teras sa pustam na <h1> nadpisi len ked to dam klasickim sposobom je ten nadpis vidiet na webe neda sa to nejako zabudovat do kodu aby to tam vlastne bolo aleaby to vidiet nebolo
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 30.01.2011 16:16:44
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Nastav farbu, ako je v pozadí, alebo to daj ako keywords danej podstránky
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 31.01.2011 00:24:31
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

to je dost neprakticky zmenit farbu to bude dost low si myslim.. podla mna by to islo spravit aj nejako cez css styl co si otom mylis ??

a ked to pouzim ako klucove slova to asi nebude mat u vyhladavacoch ten isty ucel
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 31.01.2011 10:20:08
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

google to nema rad ale
Zdroj stiahnutia  Code
style='display:none'


 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 31.01.2011 16:17:44
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Zdroj stiahnutia  Code
<div style="display: none; visibility: hidden;"><strong></strong>
<h1><strong>Keyword</strong></h1>
</div>





skusil by som to tam takto dat... a co si myslis n gogole ale to bude vnimat ?
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 31.01.2011 16:28:42
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

ty, když to nezobrazíš na stránce, tak se to sand nezobrazí nikde ne? diplay: none bych určo nedával ... když už tak
Zdroj stiahnutia  Code
visibility: hidden


to je podle mě přijatelnější pro vyhledávač
 
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 31.01.2011 16:36:58
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

ja to chapem tak ze display: none;:::: nezobrazi to na stranke ale bude to vlastne stale v kode a google by to malo zachitit... ale idem to skusit cez

Zdroj stiahnutia  Code
visibility: hidden


 
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 01.02.2011 10:37:27
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

google berie zdrojovy kod a v nom to je aj ked das display:none;
 
#9 Vytlačiť príspevok
Pridané 13.02.2011 15:32:50
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

NEchcem zakladat novu temu tak nakoniec som to poriesil takto co vi nato ako to bude na google vplyvat ??


Zdroj stiahnutia  Code
<div style="display: none; visibility: hidden;"><strong></strong>
<h1>text</h1>
<h2>text2</h2>
</div>


 
#10 Vytlačiť príspevok
Pridané 17.02.2011 19:19:23
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Len si daj pozor na to, aby ti Google nezabanoval tvoju stránku vo vyhľadávaní.
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Chyba v riadku 1 <? Nájdené chyby 7 30.09.2012 11:59:17
Nieje súbor zrojový kód ani <head> Oficiálna Core podpora v.7 13 13.10.2011 17:50:47
Odstránenie <br> z navigácie. Modifikácie a infusiony 2 08.05.2011 14:56:53
PHP-Fusion 7.01.04 -> Od Vás ? Oficiálna Core podpora v.7 5 19.03.2011 22:53:36
migracia phpf6 -> phpf7 Inštalácia a Upgrade 3 14.01.2011 15:15:53