Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 7 :: Inštalácia a Upgrade
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Problém s inštaláciou v7.02.04
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 05.04.2012 14:54:01
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Ahojte neviem ako to je možné... ale nahodím na FTP obsah PHP Fusionu 7.02.04 pričom som si všimol že atributy sú nastavené na 770 a setup mi ukazuje hneď všetko že je v poriadku... pripojím sa do databázy.. zaregisturujem admina a posledný krok mi urobí vid. obrázok...

i40.tinypic.com/14n20ls.jpg



s PHP Fusionom robím už dosť dlho 1 tak neviem prečo je to tak 1


všetkým za pomoc vopred dakujem 1
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 05.04.2012 14:56:41
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Nemění se atributy na 777 ?? 1
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 05.04.2012 15:05:21
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

jj oni sú hned na 770 a ukazuje ze sú v poriadku a hoci zmenimna 777 stale to urobí
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 05.04.2012 16:37:47
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

hm.. tak pomože mi niekto prosím 1

sry za dp
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 05.04.2012 17:05:26
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Stiahni si z iného webu PHP Fusion a nainštaluj ten možno ti potom pôjde
Upravil dňa 05.04.2012 17:08:32
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 05.04.2012 17:42:06
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

myslíš že som to neskúšal ?
 
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 05.04.2012 18:39:18
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Predpokladám, že si už PHP-Fusion inštaloval na danom pc že ? Tiež sa mi to stalo a keď som ho chcel znovu nainštalovať mi to robilo toto... 1 Pritom som robil všetko správne.. vyriešil som to tak, že som to nainštaloval z iného pc 19
 
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 05.04.2012 23:11:25
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

nie to nebude tým 1 skúsil som s mojho pc nainštalovať php fusion na neplatenú dómenu a hosting a v pohode ide omg 2 čim to može byť...2 pls help
 
#9 Vytlačiť príspevok
Pridané 05.04.2012 23:51:45
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

možno trepnem ale nemôže to byť prefixom databázy ?
 
#10 Vytlačiť príspevok
Pridané 06.04.2012 01:34:09
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

tato podpora zrejme nie je podporou pre túto verziu kedze ani nevie o tom ze taka verzia uz vysla, ...tu sa stale riesi 03 ...radsej si skoc na php-fusion.sk...

// neberte to ako reklamu lebo ja mu len radim 1
Upravil dňa 06.04.2012 01:34:34
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Viac portálov s jednou databázou Inštalácia a Upgrade 7 04.12.2014 10:59:22
Webdesign s RS na predaj Všeobecná diskusia 1 02.07.2014 00:14:38
nezobrazí všetko s textarea Modifikácie a infusiony 3 01.02.2014 15:33:21
Pomoc s Javascriptom Všeobecná diskusia 3 31.01.2014 17:14:30
Problém upload Všeobecná diskusia 2 20.12.2013 22:35:13