Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 7 :: Modifikácie a infusiony
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Údaje z db
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.06.2012 15:18:57
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Ahoj,
potrebujem vytiahnuť a spraviť do vlastnej stránky výťah z db, konkrétne potebujem aby bolo

Poradie. 1. až 10. (Podľa počtu bodov) - Nick - Stav bodov

napr.

1. Malli - 500 bodov

neviem si s tým rady tak sa zaujímam ide o to že chcem vypísať do súboru top 10 užívatelov, ktorí majú najviac bodov v stávkach
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.06.2012 15:32:39
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Zdroj stiahnutia  Code
$selectUsers = mysql_query("SELECT user_id, user_name, user_points FROM ".DB_PREFIX."users ORDER BY user_points DESC LIMIT 0,10");
if(mysql_num_rows($selectUsers) != "0"){
    while($sU = mysql_fetch_array($selectUsers)){
        echo "<div><a href='/profile.php?lookup=".$sU['user_id']."'>".$sU['user_name']."</a> - ".$sU['user_points']." bodov </div>";
    }
} else {
echo "Neexistuje žiaden užívateľ";
}




napríklad takýto kód :)
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 07.06.2012 15:53:43
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

jackie12 napísal:
Zdroj stiahnutia  Code
$selectUsers = mysql_query("SELECT user_id, user_name, user_points FROM ".DB_PREFIX."users ORDER BY user_points DESC LIMIT 0,10");
if(mysql_num_rows($selectUsers) != "0"){
    while($sU = mysql_fetch_array($selectUsers)){
        echo "<div><a href='/profile.php?lookup=".$sU['user_id']."'>".$sU['user_name']."</a> - ".$sU['user_points']." bodov </div>";
    }
} else {
echo "Neexistuje žiaden užívateľ";
}




napríklad takýto kód :)

Díky mal som to podobne celkom len tie body mám zapisované v druhej tabuľke takže neviem ako to mám skombinovať
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Quiz prepojený z FB Inštalácia a Upgrade 1 09.12.2013 19:03:56
!POMOC! Export z autobazar.eu importovať na Autoviu Všeobecná diskusia 3 09.03.2013 09:06:11
db tabulky Oficiálna Core podpora v.7 4 07.01.2013 12:50:24
Blokovanie jednej tabulky z DB Oficiálna Core podpora v.6 4 18.11.2012 14:20:46
Odstranění viru z webu (odměna) Oficiálna Core podpora v.7 1 06.11.2012 20:43:01