Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 7 :: Modifikácie a infusiony
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
Časový script
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 08.10.2012 16:48:22
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Ahoj chcel by som sa opýtať či je vôbec možné, ak je tak by som bol rád ak by my niekto pomohol, vytvoriť script ktorý zaznamená platbu napr. z mobilniplatby.cz/ (Neberte ako reklamu) a vykoná nejaký script. Zapamätá si kedy bol script pre dané meno vykonaný a po napr. 30 dňoch vykoná iný script. Je to myslené ako vip systém pre minecraft server a tie scripty sú rcon príkazy ktoré pridajú alebo odoberú vip. Vopred ďakujem za odpoveď a pomoc.
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 08.10.2012 18:01:20
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

zadarmo ti to nikto nedá 1
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 08.10.2012 18:18:09
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

jackie (facepalm)
Ahoj chcel by som sa opýtať či je vôbec možné, ak je tak by som bol rád ak by my niekto pomohol, vytvoriť script
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 08.10.2012 18:30:03
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

jackie12 napísal:
zadarmo ti to nikto nedá 1


Jasné toho som si vedomý ale ja nechcem celý script hlavná pointa témy je či je to vôbec možné a až ďalšie je to či by mi aspoň s niečim niekto nevedel pomôcť napr. tá časová kontrola
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 09.10.2012 13:06:44
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Kódovať ti to nebudem zadarmo, ale ak to chceš urobiť sám tak tu máš nejaký ten postup:

1. Pri platbe si ulož do DB nejaké identifikačné číslo + čas prijatia + jeden mesiac platby v unixovom formáte (strtotime("now" . " +1 month");) -> dátum platby + jeden mesiac

2. Vytvor si kontrola.php, kde bude PHP script kontrolovať a mazať všetky čísla rovné alebo menšie ako je dnešný v unixovom formáte: (strtotime("now") -> dnešný dátum v unixovom formáte

3. Potom si nastav cez CRON kontrolu scriptu kontrola.php na každú hodinu alebo ako často to chceš kontrolovať a script zmaže všetky účty, ktorým má vypršať platnosť

Dúfam, že som ti aspoň trocha pomohol.
Upravil dňa 09.10.2012 13:07:00
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 09.10.2012 13:19:32
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

Ďakujem veľmi si mi pomohol ale chcem sa ešte opýtať toto
Zdroj stiahnutia  Code
(strtotime("now" . " +1 month");)


tam už ten mesiac pridá či je to iba obrazne povedané. Sry ak to blbo vyznie ale v tomto sa až tak nevyznám.

//edit S mysql neviem veľmi dobre. Nieje nejaký návod ako spraviť to prehľadávanie databáze?
Upravil dňa 09.10.2012 13:37:31
 
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 09.10.2012 16:04:38
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

LuBoo222 napísal:
Ďakujem veľmi si mi pomohol ale chcem sa ešte opýtať toto
Zdroj stiahnutia  Code
(strtotime("now" . " +1 month");)


tam už ten mesiac pridá či je to iba obrazne povedané. Sry ak to blbo vyznie ale v tomto sa až tak nevyznám.

//edit S mysql neviem veľmi dobre. Nieje nejaký návod ako spraviť to prehľadávanie databáze?


1. Áno jeden mesiac to pripočíta

2. Obyčajný DELETE FROM v mysql príkaze s podmienkou vo WHERE ak je cas mensi alebo rovny

mysql_query("DELETE FROM tabulka WHERE cas <= '".strtotime("now")."'");
 
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 09.10.2012 16:43:02
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

díky
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Pomoc BASH script LINUX Všeobecná diskusia 1 06.07.2013 22:23:21
java script game problem Všeobecná diskusia 7 06.12.2012 15:03:22
[DOWNLOAD] Script USER INFO Modifikácie a infusiony 1 08.11.2012 18:25:30
[SCRIPT] Zobraziť profil [Čoskoro DOWNLOAD] Modifikácie a infusiony 5 03.11.2012 19:39:09
SMS Guru.cz script Modifikácie a infusiony 3 02.09.2012 18:20:24