Najnovšie módy
Najnovšie vzhľady
Anketa
Pri výbere hostingu...







Musíte byť prihlásený, aby ste mohli hlasovať.
Čítať tému

:: PHP-Fusion 7 :: Modifikácie a infusiony
Členovia prezerajúci toto fórum: 1 hostí
 Vytlačiť tému
script na novinky
iphpfusion.sk
#1 Vytlačiť príspevok
Pridané 14.07.2009 09:30:11
Administrátor


Príspevkov: 185
Založený: 28.03.09

Ahojte, potreboval by som poradit. Hladam script ako je na www.wildformovies... v lavom paneli to Premiere. Pytal som sa majitela tej stranky ze odkial to ma, odpisal mi ze si to on spravil a ze to neda nikomu, tak ak niekto vie o niecom podobnom tak by som poprosil linky. Dakujem.
 
#2 Vytlačiť príspevok
Pridané 14.07.2009 09:47:10
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

tak to asi nenajdes ked si to robil sam a je to vo flashi jedine kebyze pouzijes nejaky js script z http://www.dynamicdrive.com aby sa to aspom trochu podobalo a ked nie tak skus poziadat dakoho kto vie robit vo flashi
 
#3 Vytlačiť príspevok
Pridané 14.07.2009 10:04:07
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

skús napísať saverovi zo www.sector.sk, on má to isté a podľa mňa aj krajšie....ale nezaručujem, že ti to dá
 
#4 Vytlačiť príspevok
Pridané 14.07.2009 11:49:44
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

treba poggoglit ... takych scriptov som videl xyz ... aj JS aj Flash
 
#5 Vytlačiť príspevok
Pridané 14.07.2009 12:11:44
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

aj cs portal mám niečo podobné tam už len prehodiť tie ikonky na bok a bolo by
...
 
#6 Vytlačiť príspevok
Pridané 14.07.2009 22:45:51
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

cs. je to jednoduchy slideshow. Pokud si ho nedokazes sam napsat, pouzij program jmenem "Flash Slideshow Maker Professional"
 
iphpfusion.sk
#7 Vytlačiť príspevok
Pridané 15.07.2009 07:56:03
Administrátor


Príspevkov: 185
Založený: 28.03.09

miskith napísal:
cs. je to jednoduchy slideshow. Pokud si ho nedokazes sam napsat, pouzij program jmenem "Flash Slideshow Maker Professional"


Vdaka, vyskusam ten program.
 
#8 Vytlačiť príspevok
Pridané 15.07.2009 13:05:16
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

nainštaloval som si ten program a vkuse mi pada sys

modra obrazovka a chyba si3112 raid control... atd.. a pritom je všetko ok... Nejaká rada? alebo nejaká rada an podobný program?
 
#9 Vytlačiť príspevok
Pridané 15.07.2009 15:39:08
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

[size=32][/size]BSOD ?

-18- Ja umrem 19
Upravil dňa 15.07.2009 15:39:27
 
#10 Vytlačiť príspevok
Pridané 15.07.2009 15:49:44
Nováčik


Príspevkov:
Založený: 01.01.70

ja ten zasrany comp hodim z okna aj s celou matičnou posranou....
Človek zapne šitny program a padne mu win, je to normalne toto
 
Prejdite na fórum:
Podobné témy
Téma Fórum Odpovede Posledný príspevok
Novinky Panely 2 03.12.2014 17:15:33
Pomoc header na celú šírku Vzhľady pre v.7 1 16.09.2014 19:14:05
Webdesign s RS na predaj Všeobecná diskusia 1 02.07.2014 00:14:38
Zapas, novinky Oficiálna Core podpora v.7 2 09.02.2014 10:13:20
Chyba na webe Oficiálna Core podpora v.7 2 01.10.2013 21:09:06